servicii funerare diaspora repatriere romania
Servicii funerare de repatriere

Nu ne-am gandit vreodata ca vom ajunge sa postam si astfel de informatii, insa soarta ne aduce fata in fata si cu astfel de momente. Pe langa durerea pricinuita de decesul unei persoane dragi, problemele nu sunt putine atunci cand decesul survine in strainatate.

In cadrul organizatiei noastre, dar si in cadrul grupului de pe facebook ne-am confruntat cu astfel de momente cand comunitatea a dat dovada de unitate si nu putini au fost cei care au dorit sa ajute. Problema cea mai mare in astfel de situatii este costul repatrierii, firmele practicand tarife deloc mici. In cautarile noastre pentru cea mai buna oferta, am gasit o firma din Romania care, pana la ora actuala, a oferit cele mai mici preturi fata de firmele locale sau chiar de la noi din tara.

Caz concret, in Decembrie a decedat un domn la Londra si nici in ziua de azi nu a reusit familia sa-l repatrieze din cauza costurilor. Am fost contactati de administratori ai unui grup al comunitatii de romani din Marea Britanie si ne-au cerut sprijin in acest sens, spunand ca ei au gasit doua firme de repatrieri, una cerand 3600 GBP si cealalta cerand 2900 GBP. Am contactat firma cu care colaboram noi si dansii au cerut aproximativ 2000 GBP. Evident ca este o suma considerabil mai mica si atat familia cat si administratorii grupului ne-au multumit pentru aceasta solutie.

In toate cazurile, firma de pompe funebre cu care colaboram se ocupa de acte in tara de deces, vine cu masina special modificata pentru astfel de transportui, din Romania pentru a prelua corpul in sicriu de zinc adus de dansii, duc corpul in Romania, il imbalsameaza, imbraca, il pun in sicriu de lemn si-l duc in localitatea in care are loc inmormantarea. Toate aceste servicii sunt incluse in suma ceruta de dansii.

Asadar, daca va loviti de un astfel de necaz si aveti nevoie de o firma pentru repatrieri, nu ezitati sa ne contactati sau sa contactati direct firma Requiem, mentionand ca ati vazut anuntul in Grupul Romanilor din Irlanda. Pentru ca acesta este modul nostru de a le multumi pentru intelegerea de care au dat dovada de fiecare data can a fost nevoie. Speram totusi sa nu fie nevoie sa venim in contact din astfel de motive.

Sincere condoleante celor care au trecut prin astfel de pierderi!

masina pompe funebre repatrieri diaspora
Autospeciala pentru repatrieri
Servicii repatriere international decedati romani diaspora
In fata sediului

© copyright Grupul Romanilor din Irlanda

There are no comments yet.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).