*** LOCURI DE MUNCA – 29/01/2018 ***

Va redam mai jos o selectie de locuri de munca, in speranta ca veti gasi ceva ce cautati.

 1. In Drogheda, Co. Louth se cauta director de marketing pentru o pozitie full-time permanenta. Angajatorul mentioneaza ca salariul este competitiv si negociabil, iar aplicantul trebuie sa fie dispus sa calatoreasca in interes de servici, acest aspect ocupand 30-40% din programul de munca. Pentru detalii suplimentare si link-ul de aplicare, dati click aici!
 2. In Tallaght, Co. Dublin se cauta om de paza pentru magazine. Se plateste 11,05 Euro/ora si se cere Engleza la nivel avansat atat scris cat si vorbit. Rolul e full-time si permanent. Nu se mentioneaza ca e nevoie de licenta. Detalii suplimentare gasiti dand click aici!
 3. In Newtownmountkennedy, Co. Wicklow se cauta receptioner pentru hotel de 5 stele. Se cere experienta intr-un rol similar si se ofera salar in functie de experienta si un motivant pachet de beneficii suplimentare. Detalii suplimentare si link de aplicare gasiti dand click aici!
 4. In Cork, Co. Cork se cauta persoane pentru colectare de fonduri (fundraising). Se ofera 400 de euro/saptamana salar de baza plus comision. Cei care conduc masina proprie beneficiaza si de 300 euro/luna bani de benzina. Detalii suplimentare gasiti aici!
 5. In Monasterevin, Co. Kildare se cauta supervisor pentru magazin. Pozitia este permanenta, cu program full time si angajatorul mentioneaza ca salariul este competitiv. Se cer cel putin 2 ani experientea intr-o pozitie similara. Detalii si link de aplicare gasiti aici!
 6. In Galway, Co. Galway se cauta ospatari la un hotel de 3 stele. Este vorba de un post permanent cu program full time, iar salariul se negociaza la interviu. Detalii suplimentare gasiti aici!
 7. In Limerick, Co. Limerick se cauta supervizor pentru restaurant. Este vorba de un rol full time, permanent si se cere experienta in domeniu. Salariul este negociabil, in functie de experienta. Detalii suplimentare si link de aplicare gasiti aici!
 8. In Enniscorthy, Co. Wexford se cauta spalator de vase (kitchen porter). Este un rol permanent, full time si se cere engleza scris si vorbit la nivel excelent. Detalii suplimentare se gasesc aici!
 9. Se cauta figuranti pentru diverse filmari la nivel national. Se ofera minim 83 Euro/zi la un program de 8 ore. Persoanele interesate pot aplica pe acest link!
 10. In aeroportul din Dublin, la Carlton Hotel se cauta personal pentru rolul de camerist. Programul este full time, postul permanent, iar plata de inceput este 10 Euro/ora, urcand la 10,50 Euro/ora dupa 6 luni. Persoanele interesate pot aplica aici!
 11. Incheiem lista de locuri de munca cu un link dedicat celor asistati social care isi cauta de munca prin CE scheme. Accesand ACEST LINK puteti gasi posturile disponibile prin aceasta schema. Anunturile se actualizeaza zilnic.

Multa bafta aplicantilor!

© Grupul Romanilor din Irlanda

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).