In urma cu cateva luni apelam la antreprenorii romani din Irlanda pentru a sprijini Cursul de Limba, Cultura si Civilizatie Romaneasca. In Septembrie organizatia noastra a inceput acest curs care se desfasoara si in 4 scoli din Dublin, insa la cursurile gazduite de noi la Teacher’s Club in Parnell Square pot sa participe elevii din orice scoala. Avand in vedere ca nu dispunem de fonduri si Teacher’s Club percepe o taxa pentru fiecare zi de curs, s-a trimis un apel in privat la peste 70 de antreprenori romani pentru a ne ajuta financiar cu acoperirea acestor cheltuieli. Astfel vor urma o serie de articole in care ii vom prezenta pe cei ce au raspuns pozitiv apelului nostru.

Azi continuam prezentarea celor ce ne-au oferit sprijin in problema cheltuielilor cu orele de Limba Romana. Domnul Gheorghe Ludusan, cunoscut mai bine pentru firma de transport colete si persoane pe ruta Irlanda – Romania si retur – Gyc Transport Irlanda, a oferit un sprijin constant activitatilor si proiectelor promovate de Organizatia noastra. Ii multumim pe aceasta cale pentru ca si de data aceasta ne-a sprijinit fara ezitare si spream la cat mai multe colaborari in viitor.

Pentru cei ce nu stiu, Gyc Trans este un transportator ce livreaza colete de la adresa la adresa, fie din Irlanda, fie din Romania, oferind seriozitate si servicii profesionale. Totodata se ofera si transport de pasageri intre Irlanda si Romania sau retur. Pentru mai multe detalii, ii puteti contacta la numerele de telefon din imagine, sau prin e-mail. Sambata ii gasiti la adresa din Lagan Road unde au la vanzare si produse aduse din Romania.

© Grupul Romanilor din Irlanda 2018

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).