Acest grup a fost infiintat de catre Marius Marosan impreuna cu sotia lui Carmen in data de 12 Martie 2013 dupa ce Marius vazuse pe un forum menit, zice-se sa informeze romanii care sunt sau vor sa vina in Irlanda, o intrebare pusa de un utilizator si care nu primise nici un fel de raspuns de 2 saptamani. Vazand acest lucru, Marius a oferit informatiile necesare, dar s-a gandit sa puna bazele unui grup unde sa se adune romanii din Irlanda si sa poata oferi sau ajuta cu informatii si pareri orice persoana care ar avea semne de intrebare.

Asa se face ca la 6 luni dupa deschiderea grupului s-au adunat peste 1900 de membri, majoritatea din Irlanda, care interactioneaza, socializeaza si se informeaza intr-un spatiu privat, grupul fiind inchis. Accesul in grup se face simplu, insa odata acceptat trebuie tinut cont de REGULILE GRUPULUI. Din nefericire am avut persoane care au ignorat total acele reguli si mai mult au trecut la jigniri, amenintari sau pur si simplu un limbaj inadecvat, motiv pentru care au fost dati afara din grup. La ora actuala grupul inregistreaza o activitate intensa, chiar in seara lansarii acestui portal s-au contabilizat la un singur subiect, intr-o ora de la postare, peste 130 de comentarii, ceea ce demonstreaza o incredere si o legatura intre un mare numar de persoane.

Pentru ca e tot mai mare nevoie de ajutor, pe parcurs am mai recrutat cativa administratori, care ne ajuta enorm in acest grup si fara de care ar fi mult, mult, mult mai greu.

In curand vor aparea datele de contact pentru cei care nu sunt in grup, in cazul in care doreste cineva sa comunice sau sa afle informatii de la unul din administratori.

Distribuie