Revenim cu noi informatii referitoare la situatia din Irlanda cauzata de “Emma and The Beast”. Practic aceasta tara este “inchisa” de la ora 15:00 cand s-au oprit toate mijloacele de transport in comun, s-au inchis toate magazinele si codul rosu a intrat in vigoare. Ce trebuie sa stiti despre aceasta situatie:

  • Toata lumea este sfatuita sa nu iasa din casa incepand cu ora 16:00 si pana maine la ora 15:00 deoarece conditiile meteorologice asteptate pot produce pierderi de vieti.
  • Dublin Airport – toate zborurile au fost anulate, aeroportul ramanand inchis pana sambata dimineata. Cei afectati de anularea zborurilor au optiunea de a cere banii inapoi pe bilet sau sa se reprogrameze gratuit pentru a zbura la o alta data.
  • Dublin Bus nu a circulat azi si nu va circula nici maine, toata ziua
  • Luas a circulat azi pana la amiaza, dupa care au suspendat programul de functionare. Au anuntat ca nu vor circula nici maine, toata ziua.
  • Bus Eireann a anulat toate cursele, pe tot teritoriul Irlandei pana sambata.
  • Irish Rail a anuntat ca nici un tren nu va circula pana sambata dimineata.

IMPORTANT PENTRU ANGAJATI! Pentru ca au fost asemenea intrebari, va informam ca angajatorii nu au obligatia sa isi plateasca angajatii pe perioada in care stau acasa din cauza furtunii, daca locul de munca e operational. Daca locul de munca e inchis din cauza conditiilor meteorologice, angajatorii au obligatia sa plateasca angajatii ca si cum ar fi la munca. Exceptie sunt cazurile in care astfel de situatii sunt clar stipulate in contract. Mai multe detalii gasiti aici.

© Grupul Romanilor din Irlanda

There are no comments yet.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).