Va aducem la cunostinta modificarea noul program de functionare al Sectiei Consulare din cadrul Ambasadei Romaniei la Dublin. Modificarile intra in vigoare incepand cu data de 4 iunie 2018. Va reamintim ca pentru a accesa serviciile consulare, este nevoie de aplicare si programare prin platforma online Econsulat. Nu ezitati sa ne contactati daca intampinati probleme cu efectuarea aplicatiilor pe econsulat.

Comments (3)

 • Stafie Cristina

  Buna ziua doresc schimbare pasaportului expirat.

 • Romanians In Ireland

  Buna ziua. Pentru a schimba pasaportul trebuie sa va faceti cont pe http://www.econsulat.ro si sa completati cererea pentru reinnoire a pasaportului.
  Toate cererile/programarile se fac online.
  Daca aveti nevoie de ajutor in completarea cererii ne puteti contacta printr-un mesaj privat pe pagina de facebook sau printr-un email la adresa romanian.org@gmail.com. Acest serviciu este oferit gratuit de catre voluntarii organizatiei noastre.

 • CAMELIA MARIA CHITU(JAVED)

  buna seara vreau o informatie: vreau sami reanoiesc pasaportul cu adresa de aici din irlanda dublin se poate face si unde?
  am trimis printro agentie un dosar pt recunoasterea casatoriei de aici si ami face fiul pasaportul nu am primit nimic ma numesc CAMELIA MARIA CHITU(JAVED) mersi mult

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).