*sursa foto – internet

Multi sunt de parere ca Irlanda duce lipsa de atractii turistice care sa fie independente de clima nu foarte prietenoasa de aici. Insa lucrurile se vor schimba in curand, odata cu deschiderea unui paradis acvatic subtropical.

In Longford s-a obtinut permisiunea de construire a unui complex turistic care va include peste 2000 de locuri de cazare, restaurante, magazine, peste 150 de activitati recreative atat in aer liber cat si in interior. Cel mai probabil ca atractia cea mai importanta va fi hala cu aspect de paradis subtropical ce va contine tobogane si alte activitati acvatice destinate persoanelor de toate varstele, mentioneaza Irish Mirror.

Pentru faza de constructii se vor angaja pana la 750 de muncitori, urmand ca in complexul turistic, dupa ce isi va porni activitatea, numarul angajatilor sa ajunga la 1000 de persoane.

Asteptam cu nerabdare deschiderea acestui centru turistic. Pana atunci puteti sa va faceti o idee despre ce se construieste la Longford accesand site-ul companiei Center Parcs.

© Grupul Romanilor din Irlanda

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).