#703
Romanians In Ireland
DoNotDisturb

Buna dimineata! Mai jos gasiti o selectie de locuri de munca disponibile in Irlanda in 16/01/2018.

 1. Brownes of Sandymount va avea nevoie de un ajutor in bucatarie (kitchen porter) incepand cu data de 8 februarie. Se plateste minimul pe economie la un program de 35-42 ore/saptamana. Se cere engleza la nivel conversational. Persoanele interesate trebuie sa trimita CV-ul la Brownesofsandymount@yahoo.ie sau sa sune la 01 2697316.
 2. La aeroportul Shannon se cauta un agent pentru inchirieri masini. Se ofera minimul pe economie plus comision. Se cere permis de conducere full. Nu se cere experienta pentru ca se ofera instruire gratuita. Detalii suplimentare si link pentru aplicare gasiti dand click AICI!
 3. Pentru zonele Dublin North, Galway, Cork si Longford se cauta manager zonal pentru magazinele Aldi. Salariul de inceput este de 61.000 Euro/an, crescand la 97.700 Euro/an. Detalii suplimentare gasiti dand click AICI!
 4. Se cauta night porter la un hotel in Galway. Salariul este negociabil in functie de experienta, iar programul este full time. Pentru detalii suplimentare si link de aplicare, dati click AICI!
 5. In Dublin 12 se cauta controlor de masini uzate. Se cere experienta in vanzari, in special in domeniul auto sau pasionati de acest domeniu. Se ofera salar minim de baza plus comision din vanzari. Detalii suplimentare gasiti dand click AICI!
 6. Cafe Sol cauta personal pentru cafenele situate in Dublin 2 si Dublin 7. Se ofera minimul pe economie si se cere engleza la nivel avansat. Detalii suplimentare si link-ul pentru aplicare gasiti dand click AICI!
 7. In Straffan se cauta receptionist la Barberstown Castle. Se cere experienta de nimim 2 ani intr-o pozitie similara la un hotel de 4 stele. Salariul se negociaza in functie de experienta. Detalii suplimentare si link pentru aplicatie gasiti AICI!
 8. In sudul Dublinului se cauta persoana cu experienta in prelucrat marmura si piatra. Se ofera 30.000 Euro/an la un program fix de 39 ore/saptamana. Detalii suplimentare si link de aplicare gasiti AICI!
 9. Se cauta deli manager in nordul Dublinului. Se ofera intre 28.000 si 32.000 Euro/an, in functie de experienta. Detalii suplimentare gasiti dand click AICI!
 10. In Dublin 8 se cauta o persoana pentru suport clienti la o agentie de turism. Se ofera 22 Euro/ora si se cere fluenta in engleza. Puteti citi toate detaliile dand click AICI!
 11. In Drogheda se cauta persoana cu experienta in WordPress si design grafic. Se oferea intre 25 si 40.000 Euro/an, in functie de experienta. Detalii suplimentare gasiti AICI!
 12. Tot in Drogheda se cauta operatori in depozit. Se cere experienta si cursurile de profil si se ofera salar in functie de experienta. Detalii suplimentare gasiti dand click AICI!

Acestea sunt cateva locuri de munca selectate de dimineata. Reveniti si maine pe aceasta pagina pentru a descoperi alte locuri de munca.

Multa bafta aplicantilor!