In urma cu cateva luni apelam la antreprenorii romani din Irlanda pentru a sprijini Cursul de Limba, Cultura si Civilizatie Romaneasca. In Septembrie organizatia noastra a inceput acest curs care se desfasoara si in 4 scoli din Dublin, insa la cursurile gazduite de noi la Teacher’s Club in Parnell Square pot sa participe elevii din orice scoala. Avand in vedere ca nu dispunem de fonduri si Teacher’s Club percepe o taxa pentru fiecare zi de curs, s-a trimis un apel in privat la peste 70 de antreprenori romani pentru a ne ajuta financiar cu acoperirea acestor cheltuieli. Astfel vor urma o serie de articole in care ii vom prezenta pe cei ce au raspuns pozitiv apelului nostru.

Incepem cu doamna doctor Ioana Pavelean, care este stomatolog la St. Peter’s Square Dental Surgery.  Dansa a raspuns prompt apelului nostru si ne-a oferit un sprijin financiar care va ajuta la buna desfasurare a cursurilor mai sus mentionate. Dorim sa-i multumim si pe aceasta cale pentru promptitudine si pentru implicarea sa in aceasta strangere de fonduri.

La sfarsitul anului trecut, doamna doctor a fost nominalizata la categoria „cel mai bun stomatolog”, iar impreuna cu echipa de la cabinet au fost nominalizati la categoria „cel mai bun cabinet stomatologic”. Dansa ne-a spus ca au fost foarte onorati de aceste nominalizari, avand in vedere ca premiile se acorda in baza recomandarilor venite de-a lungul anului de la pacientii multumiti. Persoanele care au fost sau vor ajunge la cabinetul din Phibsboro unde practica Ioana Pavelean si sunt multumiti de servicii, vor putea sa o nominalizeze la premiile de anul acesta accesand linkul de AICI. Deocamdata nu se primesc nominalizari, insa pe parcursul anului link-ul va deveni activ.

Multumim inca o data pentru sprijinul acordat si ii dorim mult succes in cariera si speram ca in viitorul apropiat sa castige si premiul cel mare in cadrul ceremoniei mentionate anterior.

© Grupul Romanilor din Irlanda

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).