Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de  Romanians In Ireland acum 11 luni.

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #462

  Romanians In Ireland
  DoNotDisturb
  #637
  Facebook Profile photo
  Popa Dragos
  Participant

  OPORTUNITATE JOB – VORBITORI DE LIMBA FRANCEZA, OLANDEZA, GERMANA, ITALIANA

  https://m.hays.ie/search/?q=sarra%20hadi&location=&locationId=&locationLevel=3

  MULTILINGUAL OPPORTUNITIES
  APPLY TODAY

  Dear Dragos,

  I wanted to make you aware of the following live multilingual positions I am working on that may be of interest to either you or a friend.

  Customer Services Representative- French/Dutch/German/Italian

  Dublin North and Dundalk
  €25,000 + 6 % Bonus
  With an excellent multinational company that offer amazing benefits*
  Graduate level is considered
  Debt Collector- Credit Control- No Experience Required- French/Dutch/German/Italian

  Dublin North and Dundalk
  €25,500 + 6 % Bonus
  With an excellent multinational company that offer amazing benefits*
  Graduate level is considered
  Compliance Manager/Administrator- French/Dutch/German/Italian

  Dublin North and Dundalk
  €25,000 + 6 % Bonus
  With an excellent multinational company that offer amazing benefits*
  Graduate level is considered
  *Benefits Include-

  On site Gym
  You can enjoy healthy lifestyle with a subsidised canteen offering a variety of hot foods and salads and on site Costa Coffee
  Free parking and numerous bus routes servicing the location, including a discounted employee bus from the city centre
  Private comprehensive health insurance for you and your immediate family, including Life Insurance & disability benefits from day one

  If you, or anybody that you know of are interested in the above roles, please call or email me on- 015710012/ Sarra.hadi@hays.com

  Kind regards,

  Sarra Hadi
  Recruiting experts in Office Support
  T: 015710012
  E: Sarra.Hadi@hays.com

  http://www.hays.ie

  #687

  Romanians In Ireland
  DoNotDisturb

  Locuri de munca – 15/01/2018

  Acestea sunt cateva locuri de munca pe care le-am primit sau le-am descoperit online.

  1. In Dublin 7 se cauta ajutor la bucatarie (kitchen porter). Se ofera 10 Euro/ora. Pentru detalii sunati la +353838106404 – Andrei
  2. In Cork se cauta casieri/muncitori la Aldi. Se incepe cu 11,50 Euro/ora, dupa care va creste la 14 Euro/ora. Nu se cere experienta in domeniu. Detalii suplimentare si optiunea de aplicare se pot accesa dand click AICI.
  3. Tot la Aldi, aceleasi posturi sunt disponibile si in Portlaoise. Conditiile de angajare sunt aceleasi, iar detaliile si optiunea de aplicare se acceseaza AICI!
  4. Se cauta agenti de paza cu licenta pentru zona Grangecastle. Se ofera 14,50 Euro/ora, iar persoanele interesate pot accesa detalii suplimentare si linkul de aplicare dand click AICI!
  5. In Dublin 12 se cauta asistent vanzari cu experienta. Se ofera intre 30.000 si 35.000 Euro/an. Detalii suplimentare si link de aplicare gasiti AICI!
  6. La Intercontinental, in Dublin 4 se cauta asistenti de cazare (cameriste/cameristi). Se ofera 10.59 Euro/ora iar detalii suplimentare gasiti AICI!

  Nu uitati sa reveniti pe site pentru a descoperi noi posibilitati de angajare! Multa bafta aplicantilor!

  #703

  Romanians In Ireland
  DoNotDisturb

  Buna dimineata! Mai jos gasiti o selectie de locuri de munca disponibile in Irlanda in 16/01/2018.

  1. Brownes of Sandymount va avea nevoie de un ajutor in bucatarie (kitchen porter) incepand cu data de 8 februarie. Se plateste minimul pe economie la un program de 35-42 ore/saptamana. Se cere engleza la nivel conversational. Persoanele interesate trebuie sa trimita CV-ul la Brownesofsandymount@yahoo.ie sau sa sune la 01 2697316.
  2. La aeroportul Shannon se cauta un agent pentru inchirieri masini. Se ofera minimul pe economie plus comision. Se cere permis de conducere full. Nu se cere experienta pentru ca se ofera instruire gratuita. Detalii suplimentare si link pentru aplicare gasiti dand click AICI!
  3. Pentru zonele Dublin North, Galway, Cork si Longford se cauta manager zonal pentru magazinele Aldi. Salariul de inceput este de 61.000 Euro/an, crescand la 97.700 Euro/an. Detalii suplimentare gasiti dand click AICI!
  4. Se cauta night porter la un hotel in Galway. Salariul este negociabil in functie de experienta, iar programul este full time. Pentru detalii suplimentare si link de aplicare, dati click AICI!
  5. In Dublin 12 se cauta controlor de masini uzate. Se cere experienta in vanzari, in special in domeniul auto sau pasionati de acest domeniu. Se ofera salar minim de baza plus comision din vanzari. Detalii suplimentare gasiti dand click AICI!
  6. Cafe Sol cauta personal pentru cafenele situate in Dublin 2 si Dublin 7. Se ofera minimul pe economie si se cere engleza la nivel avansat. Detalii suplimentare si link-ul pentru aplicare gasiti dand click AICI!
  7. In Straffan se cauta receptionist la Barberstown Castle. Se cere experienta de nimim 2 ani intr-o pozitie similara la un hotel de 4 stele. Salariul se negociaza in functie de experienta. Detalii suplimentare si link pentru aplicatie gasiti AICI!
  8. In sudul Dublinului se cauta persoana cu experienta in prelucrat marmura si piatra. Se ofera 30.000 Euro/an la un program fix de 39 ore/saptamana. Detalii suplimentare si link de aplicare gasiti AICI!
  9. Se cauta deli manager in nordul Dublinului. Se ofera intre 28.000 si 32.000 Euro/an, in functie de experienta. Detalii suplimentare gasiti dand click AICI!
  10. In Dublin 8 se cauta o persoana pentru suport clienti la o agentie de turism. Se ofera 22 Euro/ora si se cere fluenta in engleza. Puteti citi toate detaliile dand click AICI!
  11. In Drogheda se cauta persoana cu experienta in WordPress si design grafic. Se oferea intre 25 si 40.000 Euro/an, in functie de experienta. Detalii suplimentare gasiti AICI!
  12. Tot in Drogheda se cauta operatori in depozit. Se cere experienta si cursurile de profil si se ofera salar in functie de experienta. Detalii suplimentare gasiti dand click AICI!

  Acestea sunt cateva locuri de munca selectate de dimineata. Reveniti si maine pe aceasta pagina pentru a descoperi alte locuri de munca.

  Multa bafta aplicantilor!

  #950

  ManningG
  Participant

  (Awaiting moderation)

Vizualizare 5 articole - 1 la 5 (din 5 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.