Accesand sau utilizand website-ul grupulromanilordinirlanda.com, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest website este detinut si administrat de Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda” (GRI), cu sediul in School St, Ushers, Dublin 8, Irlanda.

Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda” va recurge la masuri rezonabile pentru a se asigura ca informatiile de pe acest site sunt corecte si in conformitate cu datele la zi. Totusi, GRI isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile serviciilor in orice moment. Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda” exclude orice responsabilitate, in limitele permise de lege rezultand din accesarea si utilizarea acestui site.

Proprietate intelectuala

Toate materialele de pe acest site reprezinta proprietatea Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda” si a partenerilor sai, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si drepturi de proprietate intelectuala. Logo-uri sau elemente grafice continute in site sunt marci inregistrate ale Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda”. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Pentru a raporta o problema legata de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa transmiteti un e-mail pe adresa: contact@grupulromanilordinirlanda.com.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul grupulromanilordinirlanda.com are dreptul sa vizualizeze site-ul, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, necomerciale.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • Sa nu utilizati site-ul in scopuri speculative sau sa generati achizitii false sau frauduloase
  • Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a informatiei continuta in site
  • Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda”, la adresa contact@grupulromanilordinirlanda.com.

Clauze

Site-ul grupulromanilordinirlanda.com este un site cu continut informativ. Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda” nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor publicate. Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda” nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda”.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda”.

Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda”nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nicio persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului grupulromanilordinirlanda.com sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Modificari

Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda” poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Organizatia „Grupul Romanilor din Irlanda” si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului grupulromanilordinirlanda.com si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.